Beschikbare ruimtes

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw feest, evenement of vergadering in Breda? Ontdek onze veelzijdige en sfeervolle ruimtes, ideaal voor elke gelegenheid. Geniet van een onvergetelijke ervaring met onze  moderne faciliteiten en gastvrije sfeer. Reserveer vandaag nog en maak van jouw evenement een succes!

De beschikbare ruimtes die wij aanbieden voor losse verhuur vind u hier onderstaand.

Wilt u graag een ruimte bekijken? Onze beheerder is iedere vrijdag tussen 13:00-17:00 aanwezig in ’t Kraaienest om u alle ruimtes te laten bekijken.

Let op! In de Kesterenkelder & BSO-ruimte mag u op feestjes eigen eten en drinken meenemen en dient u zelf schoon te maken. Wij rekenen hier dan ook €100,00 euro borg voor, bij aankomst van uw feest.

BSO ruimte

Op zaterdag en zondag kunt u de BSO ruimtes (circa 200 meter) huren voor een familie en/of kinderfeestje voor €150 Deze ruimte is geschikt voor circa 50 mensen.

Asterdbar

Iedere doordeweekse avond tussen 19:00 en 23:00 bent u van harte welkom om een drankje te doen, voetbal te kijken, te darten en nog veel meer. Loop lekker binnen.

Kerstenkelder

Een veelzijdige ruimte. Je kunt hier dansen. Een (kinder)feestje organiseren en activiteiten verzorgen. Het is een flinke ruimte waar je ook je eigen eten en drinken mag meenemen. De kosten zijn €25 per uur voor een activiteit en €200 euro voor het houden van een feest. Deze ruimte is geschikt voor een maximum aantal personen van 75 mensen.

Paradijszaal

De ideale ruimte voor vergaderingen, exposities en cursussen. De ruime is geschikt voor circa 20 tot 25 mensen. De ruimte is voorzien van tafels en stoelen een beamer en genoeg lichtinval. De kosten bedragen €17,50 per uur.

Gymzaal

Een dynamische ruimte die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Doordeweeks wordt hier voornamelijk gesport en in het weekend wordt deze ruimte omgebouwd tot een feestruimte. Voor €120 kunt u deze ruimte huren voor een avond. Ook is het alleen mogelijk deze ruimte te huren, als u de drankjes en hapjes laten verzorgen door 't Kraaienest. Voor feesten is deze ruimte geschikt voor circa 100 - 120 mensen.

Meer informatie over de ruimtes? Kijk in onze FAQ of neem contact met ons op via kraaienest@flekss.nl
of bel ons tussen 8:30 en 17:00 op 076-5440300

Reserveer uw plek bij 't Kraaienest vandaag nog!

Maak uw visie werkelijkheid in de sfeervolle ruimtes van ’t Kraaienest. Klik hier om te beginnen met reserveren en laat ons u helpen bij het organiseren van een evenement dat indruk maakt.”

U kunt eenvoudig een ruimte reserveren via onze handige plannen.nl-widget. Selecteer de gewenste datum en ruimte en volg de instructies.

Onze huisregels zorgen voor een veilige en plezierige omgeving voor al onze gasten. Zo staan wij voor:

  • Geen 18 jaar oud? Geen alcohol
  • Eigen eten en drinken meenemen of nuttigen is niet toegestaan. (Feestjes in de BSO+ ruimte of Kesterenkelder daargelaten)
  • Onze ruimtes dienen netjes te worden achtergelaten.

Wij werken samen met Knus en Cosy uit Oosterhout. Bent u van plan om iets te vieren. Bel dan naar 076-5440300 en vraag naar de mogelijkheden voor catering.