Veelgestelde vragen

Hier hebben we de meest voorkomende vragen verzameld die onze klanten regelmatig stellen. Deze sectie is bedoeld om u snel en gemakkelijk antwoorden te bieden op vragen die u mogelijk heeft over onze producten, services en procedures. U vindt hier praktische informatie en oplossingen voor veelvoorkomende kwesties.

Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden in onze FAQ, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

't Kraaienest is een sociaal cultureel centrum in Breda, gelegen aan Tweeschaar 12, 4822 AT Breda.

't Kraaienest biedt zalen voor diverse evenementen, waaronder vergaderingen, feesten, en trainingen. Verenigingen maken ook gebruik van de verschillende zalen.

Neem geheel vrijblijvend contact op met 't Kraaienest door te mailen naar kraaienest@flekss.nl

Voor urgente vragen mag u ons telefonisch bereiken tussen 8:30 en 17:00 uur.

Eigen eten en drinken meenemen in onze ruimtes is ter strengste verboden. Op uitzondering van feestjes die worden gehouden in de BSO-ruimte of Kesterenkelder.

Wilt u toch u en uw gasten voorzien van eten en drinken?

U kunt bij onze bar terecht en wij kunnen u voorzien van eten en drinken bij uw reservering. U mag dit melden bij het maken van uw reservering

Voor feesten in de BSO-ruimte en Kesterenkelder is het toegestaan om van eigen eten en drinken te voorzien.

Wij hebben geen elektrische apparatuur beschikbaar in deze ruimtes.

Deze apparatuur mag u wel meenemen/gebruiken:

  • theekoker
  • koffiezetapparaat
  • magnetron
  • tosti ijzer

Deze apparatuur mag u niet meenemen/gebruiken:

  • frituurpan
  • airfryer
  • gourmetstel

Vragen? neem contact met ons op.

't Kraaienest biedt diverse faciliteiten en voorzieningen, waaronder zalen voor bijeenkomsten en trainingen.

De openingstijden en beschikbaarheid kunnen variëren, dus het is raadzaam om rechtstreeks contact op te nemen voor actuele informatie.

Ja, je kunt 't Kraaienest huren voor je eigen evenement. Neem contact met ons op om de plannen omtrent jouw evenement met ons door te nemen.

Dit zijn de enige ruimtes waar u uw eigen eten en drinken mee mag nemen. U kunt dan ook begrijpen dat dit een hele hoop rotzooi met zich mee kan brengen. U dient na afloop van uw feest dan ook zelf schoon te maken en dan ontvangt u uw borg dezelfde avond terug.

Dit kan zeker, wij hebben een grote schoonmaakkast met spullen waar u de ruimte mee kan schoonmaken. Spreek een van onze medewerkers aan om in de kast te kunnen.

Helaas is het niet mogelijk om een eigen BBQ te organiseren. Wij, 't Kraaienest bieden wel een door ons verzorgde BBQ aan, in de zomermaanden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.