’t Kraaienest is meer dan een locatie, maar als een thuis voor ontmoetingen, inspiratie en plezier. Als onderdeel van onze gemeenschap nodigen we u uit om deel te nemen aan onze evenementen, om met ons samen te komen, te leren, te vieren en herinneringen te creëren.

Onze deuren staan altijd voor u open, en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij ’t Kraaienest, waar evenementen tot leven komen.

🎉🏡 Welkom bij 't Kraaienest - waar ideeën tot leven komen! 🏡🎉

Het is tijd om de handen ineen te slaan en onze buurt nog levendiger en gezelliger te maken! Daarom zijn we enthousiast om meer activiteiten te organiseren die onze buurt verbinden en verlevendigen.

Heb je altijd al eens een leuke activiteit willen organiseren? De mogelijkheden zijn eindeloos!
’t Kraaienest heeft de ruimte en de middelen om jou te ondersteunen. Onze zalen zijn geschikt voor allerlei soorten activiteiten en evenementen, groot of klein.

Wij nodigen jou uit om het voortouw te nemen en samen met ons een geweldige activiteit te organiseren. Bij ’t Kraaienest staan we klaar om je te ondersteunen en samen de leukste evenementen neer te zetten.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons weten welke activiteit jij graag zou willen organiseren. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

📞 Neem contact op met ’t Kraaienest:

Telefoon: 076 544 0300

E-mail: kraaienest@flekss.nl

Geplande evenementen

Zaterdag 8 juni – Haagse Beemden Festival

Het bruisende Haagse Beemden Festival keert terug naar Breda voor een dag vol muziek, cultuur en plezier! Op 8 juni 2024, zal ’t Kraaienest de deuren openen voor een leuke toevoeging van activiteiten voor alle leeftijden. Dit jaar zal een van de dansscholen van ’t Kraaienest: ‘Latin Nation’, hele de dag aanwezig zijn om het publiek te betoveren met de wereld van de Latijns-Amerikaanse dans. Van salsa tot bachata,  iedereen is welkom.

Dus kom langs op 9 juni 2024 tijdens het Haagse Beemden Festival en beleef de leukste activiteiten bij ’t Kraaienest. Tot dan!

 

Zondag 9 juni – Poolse Verkiezingen

Zoals voorheen in oktober 2023 zullen de Poolse verkiezingen weer plaatsvinden bij ’t Kraaienest. U bent in de gelegenheid om te stemmen bij ’t Kraaienest op 9 juni 2024 voor de Parlementaire verkiezingen.

Reserveer uw plek bij 't Kraaienest vandaag nog!

Maak uw visie werkelijkheid in de sfeervolle ruimtes van ’t Kraaienest. Klik hier om te beginnen met reserveren en laat ons u helpen bij het organiseren van een evenement dat indruk maakt.”

U kunt eenvoudig een ruimte reserveren via onze handige plannen.nl-widget. Selecteer de gewenste datum en ruimte en volg de instructies.

Onze huisregels zorgen voor een veilige en plezierige omgeving voor al onze gasten. Ze omvatten zaken als openingstijden en gedragsnormen

Sed nec vehicula tellus. Donec vestibulum orci at lorem sagittis posuere. Morbi facilisis neque nec maximus ultrices. In vel ipsum vulputate, tincidunt augue ac.