Huisregels

Bij ’t Kraaienest hechten we veel waarde aan een gastvrije en veilige omgeving voor al onze bezoekers. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich comfortabel voelt en kan genieten van onze faciliteiten, hebben we enkele belangrijke huisregels opgesteld.

We vragen al onze gasten om deze regels te respecteren, zodat we samen kunnen zorgen voor een positieve en harmonieuze sfeer. 

  1. Respecteer Elkaar: Wij verwelkomen diversiteit en vragen onze bezoekers om respectvol met elkaar om te gaan, ongeacht achtergrond, overtuigingen of identiteit.

  2. Gastvrijheid: Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Aarzel niet om vragen te stellen of assistentie te vragen.

  3. Hygiëne en Netheid: We vragen onze gasten om de ruimtes schoon en opgeruimd te houden. Gooi afval in de daarvoor bestemde bakken en respecteer de faciliteiten.

  4. Stiltezones: In sommige ruimtes kan stilte gewenst zijn. Houd rekening met anderen en houd lawaai tot een minimum in deze gebieden.

  5. Alcohol en Drugs: Het is niet toegestaan om alcohol of drugs te gebruiken in onze faciliteiten, tenzij specifiek toegestaan in overeenstemming met de geldende wetgeving.

  6. Roken: Roken is alleen toegestaan in aangewezen rookzones buiten de gebouwen. Binnen is roken ten strengste verboden.

  7. Veiligheid: In geval van nood, volg de aanwijzingen van ons personeel en de aangegeven nooduitgangen.

  8. Reserveringen: Voor het gebruik van onze ruimtes is meestal een reservering vereist. Zorg ervoor dat je de benodigde stappen hebt genomen om je ruimte te reserveren.

  9. Privacy: Respecteer de privacy van andere bezoekers. Fotografeer of film alleen met toestemming van de betrokkenen.

Reserveer uw plek bij 't Kraaienest vandaag nog!

Maak uw visie werkelijkheid in de sfeervolle ruimtes van ’t Kraaienest. Klik hier om te beginnen met reserveren en laat ons u helpen bij het organiseren van een evenement dat indruk maakt.”

U kunt eenvoudig een ruimte reserveren via onze handige plannen.nl-widget. Selecteer de gewenste datum en ruimte en volg de instructies.

Onze huisregels zorgen voor een veilige en plezierige omgeving voor al onze gasten. Ze omvatten zaken als openingstijden en gedragsnormen

Sed nec vehicula tellus. Donec vestibulum orci at lorem sagittis posuere. Morbi facilisis neque nec maximus ultrices. In vel ipsum vulputate, tincidunt augue ac.