Over 't Kraaienest

Welkom bij ’t Kraaienest, dé locatie voor feesten, evenementen, sport, vergaderingen en werken in Breda! Onze passie drijft ons naar het creëren van unieke momenten die mensen samenbrengen, inspireren en nog lang bijblijven. Als veelzijdige locatie streven we ernaar om een bruisend middelpunt te zijn, waar gastvrijheid en topkwaliteit samenkomen.

Per 1 september 2023 is ’t Kraaienest met veel enthousiasme overgenomen door Sport-BSO Flekss. Ons doel is dat we van ’t Kraaienest een levendig buurtcentrum maken, waar iedereen zich welkom en zich thuis voelt. Vanaf nu staan onze deuren iedere doordeweekse avond wagenwijd open voor jou!

Ontdek met ons mee en laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden die ’t Kraaienest te bieden heeft. Of het nu gaat om inspirerende bijeenkomsten, gezellige evenementen of gewoon een plek om te ontspannen, wij staan klaar om je te verwelkomen en een fantastische ervaring te bezorgen.

Kom langs en ervaar zelf de warmte en mogelijkheden die ’t Kraaienest te bieden heeft. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen onvergetelijke herinneringen te creëren!

Samen creëren we ervaringen

Bij ’t Kraaienest begrijpen we dat de juiste locatie en sfeer de sleutel zijn tot het succes van elk evenement. We zijn er trots op dat we niet alleen ruimtes verhuren, maar ook een samenwerkingspartner zijn bij de realisatie van uw ideeën. Onze werkwijze is gebaseerd op flexibiliteit, persoonlijke aandacht en het streven naar perfectie. We luisteren naar uw wensen en staan klaar om uw visie tot leven te brengen. Samen maken we elk moment onvergetelijk, of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een creatieve sessie. Lees verder om meer te weten te komen over onze werkwijze en onze toewijding om uw evenement tot een succes te maken.

Een samenwerking met lokale partners

Bij ’t Kraaienest zijn we er trots op dat we nauw samenwerken met lokale partners en organisaties om een positieve impact op onze gemeenschap te hebben. We geloven in de kracht van samenwerking en delen onze ruimtes graag met enkele geweldige huurders. Onze samenwerkingspartners, waaronder Kober, Thebe, Sport-BSO Flekss en Total Dance, dragen bij aan de diversiteit en levendigheid van ’t Kraaienest.

Met een open en gastvrije benadering verwelkomen we deze organisaties om bij te dragen aan onze visie van het creëren van bijzondere momenten. Samen streven we naar een rijke culturele en sociale omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Naast onze huurders hebben we een sterke aanwezigheid in de gemeenschap, met contactgegevens en locatiegegevens om u altijd van dienst te zijn. Ontdek meer over onze partners en ons centrum om te zien hoe we bijdragen aan ons lokale netwerk en de ervaringen van onze bezoekers.

Reserveer uw plek bij 't Kraaienest vandaag nog!

Maak uw visie werkelijkheid in de sfeervolle ruimtes van ’t Kraaienest. Klik hier om te beginnen met reserveren en laat ons u helpen bij het organiseren van een evenement dat indruk maakt.”

U kunt eenvoudig een ruimte reserveren via onze handige plannen.nl-widget. Selecteer de gewenste datum en ruimte en volg de instructies.

Onze huisregels zorgen voor een veilige en plezierige omgeving voor al onze gasten. Zo staan wij voor:

  • Geen 18 jaar oud? Geen alcohol
  • Eigen eten en drinken meenemen of nuttigen is niet toegestaan. (Feestjes BSO-ruimte en Kesterenkelder daargelaten)
  • Onze ruimtes dienen netjes te worden achtergelaten

Wij werken samen met Knus en Cosy uit Oosterhout. Bent u van plan om iets te vieren. Bel dan naar 076-5440300 en vraag naar de mogelijkheden voor catering.