Aangesloten bedrijven

Bij ‘t Kraaienest zijn we er trots op dat we nauw samenwerken met lokale partners en organisaties om een positieve impact op onze gemeenschap te hebben. We geloven in de kracht van samenwerking en delen onze ruimtes graag met enkele geweldige huurders.

Kober is een Nederlandse kinderopvangorganisatie in de regio West-Brabant, met meer dan 200 locaties. Ze bieden diverse kinderopvangdiensten, zoals voor- en naschoolse opvang, peuteropvang en vakantieopvang.
Kober
Kinderopvang
Bij Salsa Vibes in Breda geven we Cubaanse Salsa lessen op verschillende niveaus. Of je nou een beginner bent zonder enige danservaring of je al jaren Salsa danst, we weten je altijd uit te dagen!
Salsa Vibes
Dansschool
Schoonheidssalon en pedicure en manicure salon in Breda
In Case Of Beauty
Schoonheidssalon
Amcue is de afkorting van Ambiente Cubano Events. Wij organiseren Cubaanse salsa dansevenementen elke eerste zondagmiddag van de maand van oktober t/m april in Breda. Bij ons kan je dansen alsof niemand kijkt.
Amcue
Dans evenementen
Onze Wax Melts zijn gemaakt voor gebruik in een Wax Melt brander/oliebrander. Je breekt een blokje van de reep af en legt deze in het schaaltje van de brander. Een waxinekaarsje laat de Wax Melt smelten en zo geeft de Wax Melt zijn geur af aan de ruimte. Interesse? Ga naar www.meltforyou.nl
Melt for You
Waxmelts
Sport-BSO Flekss is een buitenschoolse opvang (BSO) in Breda, die zich onderscheidt door dagelijks sport- en spelactiviteiten te organiseren. De BSO is gericht op het bieden van veel beweging en plezier voor kinderen. Bovendien organiseren ze tijdens vakanties leuke uitjes. Flekss is de ideale plek voor kinderen om na schooltijd actief bezig te zijn en te genieten van sport en spel.
Flekss
Sport BSO

Reserveer uw plek bij 't Kraaienest vandaag nog!

Maak uw visie werkelijkheid in de sfeervolle ruimtes van ’t Kraaienest. Klik hier om te beginnen met reserveren en laat ons u helpen bij het organiseren van een evenement dat indruk maakt.”

U kunt eenvoudig een ruimte reserveren via onze handige plannen.nl-widget. Selecteer de gewenste datum en ruimte en volg de instructies.

Onze huisregels zorgen voor een veilige en plezierige omgeving voor al onze gasten. Zo staan wij voor:

  • Geen 18 jaar oud? Geen alcohol
  • Eigen eten en drinken meenemen of nuttigen is niet toegestaan. (Feestjes in de BSO+ ruimte of Kesterenkelder daargelaten)
  • Onze ruimtes dienen netjes te worden achtergelaten.

Wij werken samen met Knus en Cosy uit Oosterhout. Bent u van plan om iets te vieren. Bel dan naar 076-5440300 en vraag naar de mogelijkheden voor catering.